WebShop

dinsdag 13 september 2011

StripKrant 2 enthousiast ontvangen

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Na maanden van vergaderen, regelen en voorbereiden konden we StripKrant 2 dan eindelijk uitdelen op het Stripfestival in Breda. De blije gezichten en enthousiaste reacties van publiek en medewerkers waren een mooie beloning voor de gedane arbeid. Een korte impressie:

Bas Köhler bracht een kleine 3000 kranten vanuit Amsterdam naar het parkeerterrein in Breda. Aan de redactie de eer om het laatste stukje vervoer te verzorgen. Met dank aan Albert Heijn.

Redactielid Stephan Timmers kon er wegens andere verplichtingen (iets met vakantie en snorkelen en Aruba) helaas niet bij zijn. Maar we hebben aan hem gedacht.

Zoals verwacht verzorgde Kees de Boer een vermakelijke presentatie zoals alleen Kees de Boer dat kan. Na een spetterende quiz met enthousiaste deelnemers mocht de winnares in een afgeladen theater het officiële eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Rest ons nu alleen nog te zeggen: ren naar de bibliotheek of stripwinkel bij u in de buurt en zorg dat u zo'n prachtige krant in handen krijgt! Wij wensen u veel leesplezier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten